lunes, 16 de noviembre de 2009

YOU


Avui em deies que necessitava algu que m'estimara. que necessitava sentir-me estimada. I la veritat es que si, ho necessite. Però tu perla del oest, també ho necessites, i més que jo, si fa no fa. Tots ho necessitem. Fa temps que no trobes un xic perfecte, tots son somis d'una nit, i sé que això es divetit, i sé que tu busques alguna cosa entre ells.. entre tanta gomina i pantalons caiguts.

Necessites que testimen, i ho sé.

Tot el món, ( com deia una xiqueta que li falta prendre molt de petit suisse)li agrada que l'estimen, i que sempre que cride trobe algú, i es que ella parlava d'estimar de veritat, i estimar de veritat també es quan testima ta mare, o quan testima la teua iaia i te diu que et vol fins al cel. Quan aquell amic diu que ha sigut ell quan havies sigut tu, quan ton pare t'abraça, o quan la teua amiga et diu que necessites algu que testime, encara que ella sap que t'estimarà sempre.

1 comentario:

  1. Si no pense en això tots els dies no soc persona:)

    Precisament aquesta última setmana ha sigut molt de NINGÚ M'ESTIMA jaja
    El que tu dius, els amics sempre estàn ahi per a estimar-te i consolar-te, encara que ells tampoc tinguen ningú com qui tu vols.
    Molts besets, tenia ganes de llegir un text tan bonic ocm els que escrius sempre :)

    ResponderEliminar